WPC teraszburkolat akció!

EWOPLANK Classic burkolatunk akciós ára 18.400 Ft/m2-től!             EWOPLANK ECO burkolatunk akciós ára 20.500 Ft/m2!

EWOplank Ultrashield falburkolat Az EWOPlank Ultrashield falburkolatok felületkezelést nem igényelnek, abszolút UV állók és nem szívják a nedvességet. Ezen termékek kínálatunkban prémium termékcsaládot képviselnek.

Fő összetevők : 60% farost/bambuszrost, 35% műanyag, 5% adalék, külseje 1 mm vastag speciális védőréteggel van ellátva
Garancia : 25 év

Az EWOPlank Ultrashield falburkolat kiváló megoldás a külső falakhoz, mert a védőréteggel ellátott fa-műanyag kompozit szívósságát és hosszú élettartamát a mérnöki tervezéssel egyesíti.

A védőréteg egyedülálló színt és textúrát ad a falburkolatnak, tartós és alacsony karbantartási igényű, szennyeződésnek és UV-sugárzásnak ellenálló felületet biztosít.

US06 falburkolat rendszer: a WH04/WH05 kliprendszer segítségével maximális szabadságot nyújt a tervezésben, kivitelezésben. A deszkák közötti rések távolságát szabadon állíthatja. Raktárunkban elérhető színek: Antique,Teak,Ipe (ára árlistánk alapján) 

US09 falburkolat rendszer: az AW08 klip tökéletesen tartja az US09 lapokat. Nem csak a lapok csatlakoztatását és a párnafától való távolságát biztosítja, azt is lehetővé teszi, hogy a levegő a burkolat és a fal között szabadon áramoljon, továbbá szigeteli a kívülről jövő nedvességet, szárazon tartja a belső felületeket.

Raktárunkban elérhető Ipe és Teak színben!

Az All Weather rendszer mind a 12 Nature színben rendelkezésre áll.

Teljes készletet kínálunk alumínium kiegészítőkből, beleértve a belső/külső sarkokat és kezdő/befejező oldalléceket, hogy tökéletes falat készíthessen.

 

Színválaszték:

           
           
           

 

   
     
     
     

 

Ajánlatot kérek